Siirry pääsisältöön

Keskivartalon kuntoutus

Kaupallisessa yhteistyössä Nordic Fit Maman kanssa. 


Onko sullakin se pömppis siinä vaikka aikaa on kulunut synnytyksestä? Ei tunnu pienentyvän vatsa vaikka muuten tuntuu että paikat palautuu? Mulla on 4 raskautta takana ja kaikki suht peräjälkeen, joten kroppa on ollut lujilla. Tajusin itse tunnusteltuani että mulla on aivan jäätävä vatsalihasten erkauma, jopa 4cm! Huhhuh. Sormet uppoaa ihan huolella väliin.
Aloitin 3 viikkoa sitten Nordic Fit Maman Kuntouta keskivartalo -valmennuksen. Tää valmennus on siis juurikin mm.  vatsalihasten erkaumaa kuntouttava. Valmennuksen tavoitteena on lempeästi palauttaa voima ja tuki keskivartaloon raskauden ja synnytyksen jälkeen. Eli ei mitään 30 day vatsalihashaastetta, missä hulluna rutistellaan istumaannousuja verenmaku suussa.

Lähtötilanne 

Valmennuksen ansiosta saa myös tuntuman vatsan- ja lantionpohjan lihaksiin, pääsee eroon pömppömahasta, selkävaivoista ja virtsankarkailusta! Mikä parasta (ainakin itselleni on ollut) on se, että tää hoituu vaan 10min päivittäisillä harjoituksilla. Mun mielestä nää liikkeet on olleet vielä äärimmäisen helppoja.
Huomasin yks päivä että ihan kuin tuntuma ois vatsassa erilainen. Yöpaitakaan ei kiristänyt normaalisti siitä kohdasta mistä yleensä. Aattelin vaan et omaa mielikuvitusta, mutta parin päivän päästä oli ihan pakko kuulostella että jep, kyllä se fiilis on vaan erilainen vatsassa. Nimeomaan just se tuntuma. Vatsa tuntuu ns. omalta. Nyt otin sitten myös muutoskuvat näin puolessa välissä kuntoutusta ja ero on omaan silmään iso jo tässä vaiheessa. Varsinkin kun en oo orjallisesti joka päivä noudattanut edes ohjelmaa. Ennen ja jälkeen. Vatsa on selkeästi ryhdikkäämpi, eikä roiku enää niin alhaalla.

Univaje ja muu elämä tulee välillä eteen, mutta myös Nordic Fit Maman sivuilla kerrotaan, että se ei haittaa ja on ihan normaalia, että aina ei jaksa tai kerkee näitä treenejä. Joten ei edes tarvinut potea tästä huonoa omaatuntoakaan. Eli niinkuin sanoin, tässä tosiaan mennään ihan lempeästi kohti parempaa, eikä niin että itkettää. Tää on ainut treeni, jota mä jopa odotan joka päivä 😂 Mielenkiinnolla kyllä lähden nyt loppuja kolmea viikkoa suorittamaan, jos tulos on näin hieno jo pelkän ekan puoliskan jälkeen! Pysykyää siis kuulolla, 3 viikon päästä lupaan kertoa miten loput meni ja laittaa taas uudet muutoskuvat, sekä kuinka paljon erkauma on tuosta lähtötilanteesta pienentynyt! 🤩👌🏻
Jos tää vakuutti sut nyt jo, niin hyppää ihmeessä messiin! 😍 Hinta on 89€ ja valmennuksen kesto on 6 viikkoa. Pääset tämän ostamaan suoraan täältä. Hyvää pääsiäistä kaikille! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

”Ei pitäis olla niin v*tun vaikeaa”

Mä oon niin kyllästynyt siihen että mulla ei saisi olla tunteita tästä tilanteesta, koska ”ei pitäis olla niin vitun vaikeaa pysyä yhtä kuukautta sohvalla ja hoitaa ne lapset ihan ite”. 
Ei saisi valittaa siitä, että jouduit jäämään lasten kanssa kotiin, koska joku muu ei nää lapsiaan ollenkaan. Ei saisi valittaa että oot kuukauden täysin palkatta, koska joku joskus joutui lähtemään evakkoon tai sotimaan. 

Mutta tää on henkistä sotaa. Mä tiedän vallan mainiosti, että tilanne on vakava. Siksi mä täällä kotona olen lapsien kanssa. Ilman sitä palkkaa. Teen oman osani sillä, että pyrin välttelemään kontakteja ja muuta turhaa ravaamista. En oo vähätellyt tätä tautia. Mä osaan myös hoitaa omat lapseni, osaan tarjota virikkeitä.
Mutta kun ollaan enemmän ja vähemmän tässä elokuusta asti sairasteltu, viime kuukausina oikein urakalla putkeen ja ollaan oltu kotona jo ennestään jatkuvalla syötöllä, niin kyllähän tää tilanne on henkisesti raskas. Kun työ tekee mielenterveydelle hyvää ja muutenkin tuo…

”Läski wt -mutsi ja rumat kakarat”

Mun blogisivuille tuli viikonloppuna joku ihme pahanmielen purkaus -hyökkäys. Sain ihan jäätäviä kommentteja tänne blogiin. Oon kyllä odotellut tätä tapahtuvaksi, mutta yllätys oli se, että ne kaikki tuli saman päivän aikana ja loppui, kun vaihdoin asetuksista että vain google -tilin omistavat voivat tänne kommentoida.

Läheisten kanssa epäiltiin, että takana on yksi sama ihminen, tai maksimissaan kaksi. Kirjoitustyyli oli niin samanlaista. Ja selkeästi kyseessä ei ollut mikään random ryöppy, vaan suunniteltu hyökkäys kun kommentit tulivat noin järjestelmällisesti lyhyen ajan sisään.Vaikka mun ulkonäköä on ruodittu jossain facen ryhmissä ja äitiydestä ihan mun vitseihin asti siellä whatsappryhmässä niiden muiden äitien osalta, niin yllätti kyllä miten erilaista tää blogiin kirjoittelu oli. Jotenkin tosi vaikea oli suhtautua niihin, kun en tiennyt pitääkö ne julkaista blogiin ja vastata näille tyypeille, vai antaa olla? Päädyin jakamaan niitä instan puolelle ja sain aivan valtavasti pa…

Kun tarvin muiden mielestä ammattiapua

Mun ei oo tarkoitus loukata tällä ketään yhden lapsen vanhempaa, jonka lapsi on pieni. Mä vihasin ja vihaan edelleen sitä, että sanotaan ”odota kun se lapsi kasvaa”, mutta nyt mun on pakko sanoa se. Ja muistakaa että en tarkoita tällä tekstillä mitään pahaa nuoria yhden lapsen äitejä kohtaan. 🙏🏻 Vaan korostaa näitä meidän täysin eri lähtökohtia. Mutta nyt seuraa todella pitkä avautuminen näistä mua loukanneista ihmisistä. 
Musta siis puhuivat paskaa juurikin nuoret, parikymppiset yhden pienen lapsen vanhemmat (okei, yksi kolmekymppinenkin kolmen lapsen poikkeus siellä oli myös sekä yksi kahden lapsen äiti, mutta jo alkuun tuli aika selväksi että he rakastaa jauhaa muista, joten..). He arvostelivat mun äitiyttä ja mua ihmisenä tosi kurjalla tavalla ja spekuloivat mun elämää tosi rankasti.


Mä sain sanottua oman kantani kyllä, lisäsin ne uuteen ryhmään, sanoin oman näkemykseni ja lähdin vetään. Mutta se mitä mä en sanonut, mitä mä olisin halunnut sanoa joka tuli vasta myöhemmin mun miel…