Kerroin kuinka jouduin muiden äitien uhriksi, sitten alkoivat ongelmat...


Muutama päivä sitten alkoivat ihan ihmeelliset ongelmat. Kirjauduin normaalisti instagramiin ja selailin muiden juttuja. 

Yritin tykätä ja kommentoida eri asioihin, mutta minulle infottiin, että profiilissani on linkki, joka rikkoo yhteisönormeja. Se linkki oli mun blogin osoite. Ja se oli jostain syystä nyt siis normien vastainen.  Eilen Perhekupla sitten huomasi, että blogitekstejä oli ilmiannettu, josta siis tämä instagraminkin ongelma on lähtöisin, koska ovat ”samaa lafkaa”. Nyt tekstit ovat siis hävinneet Facebookista, eikä mun blogilinkkiä voi jakaa myöskään faceen. Koska se rikkoo sääntöjä. 
Jännä sattuma tässä on se, että kun oon aika aktiivisesti tässä puhunut nyt kuinka mun mieltä kaivelee se, kun jouduin silloin niiden muiden äitien kynsiin, niin nää ongelmat alkoivat. Itseasiassa nää ongelmat alkoivat heti perään, kun olin taas mietiskellyt näitä mun instan tarinoissa...Nyt jos koskaan alkaa tuntuun et ei tää kannata, mutta ilmeisesti se on tällaisen käytöksen tarkoituskin. Oon vaan niin kyllästynyt ensinnäkin vatvomaan tuota paskanjauhamista ja nyt sit vielä tää. Ei nyt yhtään olis voimia lähtee vielä tätäkin selvittelemään ja miettimään, mutta laitoin Instagramille ja Facebookille viestiä. Ei kyllä ole vain hirveän toiveikas olo. 

•  •  •

Luin nyt muuten uusiksi ne kaikki shotit mitä oon saanut noista jutuista mitä musta puhuttiin. Se on aina yhtä raskasta, enkä oo voinut niitä pahemmin lukeakaan. Mutta ekaa kertaa nauroin vedet silmissä kuinka vääristeltyjä asioita musta puhuttiin! A p u a 😂 No mutta, ehkä toi reaktio oli ihan hyvä merkki, ehkä se nimittäin pikkuhiljaa tästä alkaa helpottaa...

Kommentit

Suositut tekstit