Vihaan lukea iltasatuja... mutta nyt siihen taisi tulla muutos!


*Yhteistyössä Perhekuplan ja Pippurinen Kustannus kanssa.


En olekaan muuten tainnut mainita sitä erikseen ihan blogitekstissä asti, että olen nykyään Perhekuplan bloggaaja!


Sain yhteistyönä Perhekuplan ja Pippurinen Kustannus kanssa kirjan ”Pippa Pippuri ja keltainen mekko”, sekä äänikirjan ”Pippa Pippuri ja keskeneräinen leijona”. Koekaniineina toimivat 5 ja 7 vuotiaat tyttäreni, pojat 1 ja 2 vuotiaat eivät oikein malttaneet keskittyä. 

”Pippa Pippuri on pieni ja temperamenttinen tyttö, joka kiukustuu helposti, jos asiat eivät mene hänen mielensä mukaan, ja silloin hän matkustaa jalan polkaisulla omaan satumaahansa, sillä siellä Pippa Pippuri saa tehdä, mitä hän haluaa. Pippa Pippuri -sadut käsittelevät ja sanoittavat hauskalla tavalla harmituksen ja kiukun tunteita. Pippa Pippuri ja keltainen mekko on satusarjan ensimmäinen osa.

No meidän lapsethan rakastuivat näihin kirjoihin ihan täysin. Viisivuotias näytti vallan esimerkkiä ensimmäisen kirjan jälkeen, miten Pippa toimii. Huudettiin kurkku suorana ja poljettiin jalkaa. Se oli äärettömän hauskaa 😂 Kuunneltiin tuosta seuraavana päivänä Pippa Pippurin äänikirja ja voisin sanoa että sekin meni kuin kuumille kiville... Koska kuunneltiin se KOLME kertaa putkeen! Toimi siis meidän lapsilla hyvin onnistuneesti. Tässä kuunnellaan äänikirjaa keskittyneinä. Toisella tietysti iltapala rinnuksilla 😂

Itse vanhempana on pakko kanssa kommentoida omaa näkökulmaa. Mua on monesti harmittanut, kun usein lastensadut on niin hitokseen pitkiä, että ei helpolla ees huvita alkaa lukemaan. Me herätään niin aikaisin, että pitää mennä nukkumaan oikeasti ajoissa. Nämä sadut olivat minullekin iloinen yllätys, että mukaansatempaavuuden lisäksi nämä olivat sen pituisia, että oikeasti sai sen kerralla luettua. Mulle just tälläset kirjat on tosi iso helpotus, kun suoraan sanottuna ei kiinnostanut edes alkaa lukemaan mitään iltasatuja, kun ne kaikki siinä nukkumaanmenokiireen keskellä vaan jatkuu ja jatkuu ja lapset tietysti haluaa sen sadun loppuun kuunnella. 

Voin siis todellakin myös omasta puolesta suositella Pippa Pippuria kaikille, varsinkin ruuhkavuosien keskellä eläville vanhemmille! Lapset tykkää taatusti kuten yllä todettiin ja mielenkiinto säilyy vanhemmallakin. 
”Voidaanko ostaa kaikki Pippa Pippuri kirjat?” Kyseli äsken esikoinen 7v, kun vielä kerran kysyin, että mitäs mieltä olivat. 😄 Iloisia uutisia siis meidän perheelle, että keväällä ilmestyy toinen kirja, Pippa Pippuri ja leikkikaveri sekä jo helmikuussa uusi äänikirja! Lisätietoja voi lukea Pippurinen Kustannus -sivuilta!

Kommentit

Suositut tekstit